Om oss

Airways Flygutbildning är en EASA-godkänd Approved Training Organization (ATO) som sedan 1988 utbildat både kommersiella piloter och privatflygare. 

Sedan december 2012 har vi vår verksamhet baserad på klassisk flygmark i Västerås, som har en lång tradition tillbaka i tiden med många olika sorters flyg. Vi bedriver utbildning med hög kvalité och kompetens i en spännande och utvecklande miljö där du som elev kommer att förberedas och tränas inför de situationer du kommer att möta längre fram, vare sig du är privatflygare eller trafikflygare, dessutom till konkurrenskraftiga priser!

Med marknadens modernaste skolflygplan är vi varken begränsade av mörker, isbildning eller av långa reparations & servicetider. Att vi dessutom har en Simulator godkänd för utbildning gör att vi kan bedriva utbildning i ur & skur, dygnet runt, året om.

Hos oss spelar det ingen roll om du har ingen, liten eller gedigen erfarenhet av flyg. Här lägger vi upp en enskild utbildningsplan för just dig. Utbildningen kan påbörjas när som helst och genomföras i den takt du själv önskar. Så, vare sig du drömmer om att bli privatflygare och på egen hand utforska lufthavet eller om du tagit beslutet att omvandla ditt flygintresse till en spännande karriär så skräddarsyr vi ett utbildningsprogram efter just dina önskemål.

Vi erbjuder också utbildning för konvertering av utländska certifikat, Språkprov, PC:s, kompletteringsutbildning samt Klassutbildningar.

Vi sätter våra elever i centrum i alla lägen. Du är alltid välkommen att komma förbi och besöka oss om du vill prata flyg och flygutbildning. Vi finns normalt på plats mellan 09 och 17, men oftast både tidigare och senare. För säkerhets skull kan du alltid slå en signal innan.